Seniori krenuli sa pripremama za novu sezonu

Napisao/la  Datum: 10.09.2019.

Na vanjskim igralištima Košarkaškog kluba Rovinj, u ponedjeljak 9. rujna započele se pripreme seniora za nadolazeću sezonu A2 lige. Nikad brojnijim seniorima na okupljanju su se obratili predsjednik Kluba Igor Franković i trener seniora Goran Subotić koji su igračima iznijeli plan treniranja i planove za novu sezonu.

Rovinj je tijekom ovih mjeseci doveo i tri pojačanja koji će svakako dati dodatni obol igri a riječ je o bivšim igračima Rudara Nikici Šljuki i Nikoli Milivojeviću te bivšem junioru Fažane, Mateju Škari.

Valja dodati kako je cijela ekipa od prošle godine ostala na okupu a uz ovu trojicu, za seniore će ponovno zaigrati Marin Jelača i Nathael Komadina pa će tako trener Subotić u novoj sezoni moći računati na 19igrača.

kk1.jpg

Rujan je planiran za podizanje kondicije a do početka nove sezone koja je na rasporedu 12. listopada, rovinjski košarkaši odigrati će tri pripremne utakmice a sudjelovati će i u Kupu Krešimira Ćosića.

Ekipa Rovinja: Zorić, Perić, Atlija, Banko, Jelača, Šljuka, Matošević, Tembel, Milivojević, Škare, Komadina, Klarić, Bertetić, Krevatin, Laković, Cvek, Blažević, Janjanin, Kusanović