SENIORI OTVARAJU PRVENSTVO U PAZINU - TRENER SUBOTIĆ: UVIJEK IDEMO NA POBJEDU

Napisao/la  Datum: 11.10.2019.

Nakon mjesec i pol dana priprema, košarkaši Rovinja ove nedjelje započinju sa ligaškim natjecanjem u sklopu Druge košarkaške lige zapad.

Tim je povodom u programu Rovinj FM-a, gostovao trener seniora Goran Subotić koji se osvrnuo na samu ekipu za novu sezonu, kazavši kako ga vesele slatke muke.

''Pridružili su nam se brojni igrači, neki su malo mlađi koji traže afirmaciju kroz naš klub. Neki igrači su već dokazani igrači na košarkaškoj sceni. Imamo dobar roster gdje je primarna stvar promocija naših mladih igrača. Sa ovakvim rosterom se zahuktava situacija i dobivamo to da kod mlađih igrača dobivamo to da dobivaju dodatnu motivaciju da bi izborili svoje mjesto i iskoristili svoje minute na terenu.''

Subotić se osvrnuo na utakmicu sa Pazinom u prvom kolu kazavši kako će ekipa svaki put ići na pobjedu pa tako i u nedjelju.

Utakmica 1. kola između Pazina i Rovinja na rasporedu je u nedjelju u 20 sati.

Rovinjci u novu sezonu ulaze sa nikad većim rosterom igrača, također i sa prvoligaškim te inozemnim iskustvom.

Ekipa Rovinja: Zorić, Perić, Banko, Jelača, Šljuka, Atlija, Matošević, Komadina, Milivojević, Koljanin, Škare, Klarić, Laković, Cvek, Bertetić, Tembel, Janjanin, Krevatin, Blažević